Project overview

Bandenspanningsmeter
Meetinstrument welke wordt toegepast in de automotive industrie waarbij profieldiepte en bandenspanning gemeten wordt. Door de mogelijkheid het geheugen uit te lezen, wordt de gegevensverzameling en bewerking vereenvoudigd. Een groot voordeel hiervoor is dat fabrikanten hun inzicht kunnen vergroten.

Twinnyload
De Felua-Groep heeft de hele serie Twinny Load fietsdragers onder handen genomen. 3L Solutions ondersteunde binnen dit project het ontwerp, de engineering tot de realisatie van de nieuwe klembeugel. Het totaal resultaat is een lichtgewicht fietsendrager ten aanzien van zijn voorganger.

Stekkerdoos
Deze stekkerdoos is ontworpen voor de automotive industrie. Bij de ontwikkeling voor een trekhaak van een nieuw type auto. Het ontworpen model is voor zowel de 7 als 13 polige stekker toepasbaar.

Bekers
Binnen een particulier iniatief is dit project tot uitvoering gekomen. De drinkbekers zijn ontworpen voor kinderen. De oren van de bekers zijn uitwisselbaar met verschillende dieren. Het idee hierbij was door de bekers te stapelen een dierentuin te maken. De doelgroepen hierbij waren dierentuinen kinderdagverblijven etc.

Dakkraan
Het doel binnen dit project is om verschillende dakkranen te kunnen opbouwen door het gebruiken van standaard componenten. Door het uitwisselen van standaard componenten kunnen verschillende dakkranen tegen lagere kosten gebouwd worden.

Streetroller
De streetroller is een product dat te gebruiken is voor personenvervoer maar ook te gebruiken is om het vervoeren van producten te vereenvoudigen. Auto's kunnen bijvoorbeeld buiten een betaalzone gezet worden en d.m.v de streetroller verder het centrum in.

Tilhulp
Voor het vervangen van de ramen (boarding) van de ijshockeyhal van de gemeente Tilburg is een tilhulp ontworpen. Het doel was om snel en eenvoudig onder de geldende Arbo wetgeving de ramen te kunnen vervangen. Het resultaat is een multifunctioneel hulpmiddel dat ingezet kan worden in en op de ijsbaan.

Seat Elise
Rugleuning ontwerp voor Kommer Kors studio.

Kweekbak
Een efficiënte kweekbak waarbij gekeken is om meer planten op een veld te kunnen neerzetten zonder dat hier extra ruimte voor nodig is.